Home Greece Ζευγάρι στην Μύκονο «έσπασε» την καραντίνα για να πάνε σε πάρτι

Ζευγάρι στην Μύκονο «έσπασε» την καραντίνα για να πάνε σε πάρτι

by Yannis Iosifidis
299 views

Ζευγάρι αλλοδαπών από την Ισπανία που είχε διαγνωστεί με τον  COVID 19 και είχε τεθεί σε καραντίνα, συνελήφθη σε πάρτι στη Μύκονο και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Το ζευγάρι από την Ισπανία συνελήφθη χτες, κατά την διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης του κλιμακίου Ασφάλειας Αττικής που βρίσκεται στη Μύκονο. Οι αστυνομικοί έκαναν επιχείρηση σε βίλα όπου γινόταν το πάρτι και στο οποίο συμμετείχαν εκατοντάδες άτομα, σύμφωνα με πληροφορίες και εκεί συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς για κατοχή ναρκωτικών. Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι κανονικά έπρεπε να βρίσκονταν σε ξενοδοχείο αναφοράς, καθώς διαγνώστηκαν προηγούμενος θετικοί στον COVID 19, αλλά έσπασαν την καραντίνα και πήγαν στο πάρτι.

 

Σημειώνεται ότι από αύριο στις 06.00 το πρωί μπαίνουν σε εφαρμογή τα νέα αυστηρότερα μέτρα για τη Μύκονο και τη Χαλκιδική και έχουν δοθεί εντολές από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, οι έλεγχοι να είναι αυστηροί και συνεχείς, τόσο για χρήση μάσκας όσο και για πάρτι και άλλες εκδηλώσεις που πλέον απαγορεύονται για δέκα μέρες.

Σημειώνεται ότι ειδικά στη Μύκονο η αστυνομική δύναμη έχει ενισχυθεί με 100 αστυνομικούς της Τροχαίας και της Ασφάλειας από την Αττική, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία για τη δημιουργία αστυνομικής Υποδιεύθυνσης στο νησί, με επικεφαλής αστυνομικό διευθυντή, ο οποίος έχει ήδη αναλάβει υπηρεσία, γεγονός που σημαίνει αναβάθμιση των υπηρεσιών και αύξηση του προσωπικού σε μόνιμη βάση.

Από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ επισημαίνεται ακόμα ότι σύμφωνα με τις εντολές, εκτός από τις υπηρεσίες τάξης, στη Μύκονο και την Χαλκιδική, δραστηριοποιούνται και οι υπηρεσίες ασφάλειας, όπου υπηρετούν αστυνομικοί με πολιτική περιβολή, για τους αυστηρούς ελέγχους που αρχίζουν αύριο.

You may also like

Leave a Comment