Home Latest News ΗΠΑ – Eκλογές 2020 – Όλα τα σενάρια – Πρόβλεψη Τελικού αποτελέσματος –

ΗΠΑ – Eκλογές 2020 – Όλα τα σενάρια – Πρόβλεψη Τελικού αποτελέσματος –

by Alexandros Ammohostianos
720 views
Μετά από τρεις μέρες καταμέτρησης ψήφων, το  New York Greek και ο αρχισυντάκτη της εφημερίδας Αλέξανδρος Αμμοχωστιανός προβλέπουν για ακόμη μια φορά, το τελικό αποτέλεσμα της κάλπης όπως αυτό διαμορφώνεται η/και θα διαμορφωθεί τις επόμενες ώρες, μέρες, η και εβδομάδες.

Όπως ορθώς είχαμε προβλέψει  τον τελικό νικητή και τον ακριβή αριθμό των εκλεκτόρων και τις πολιτείες της οποίες θα κερδίσουν οι υποψήφιοι (Βλέπε σχετικό άρθρο ΕΔΏ), σε άρθρο μας ημερομηνίας 2 Νοεμβριου, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο το New York Greek και ο αρχισυντάκτη της εφημερίδας Αλέξανδρος Αμμοχωστιανός προβλέπουν το τελικό αποτέλεσμα της κάλπης.

Σε αυτή την στροφή των εκλογών, το ερώτημα δεν είναι AN θα κερδίσει τις εκλογές ο Δημοκρατικός υποψήφιος Joe Biden, αλλά  ΠΟΤΕ και πως θα στεφθεί και επίσημα νικητής. Mε καταμετρημένο το μεγαλύτερο μέρος των ψήφων σε ολόκληρη την χώρα, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία μπορούμε να πούμε πως, επομένως πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Barack Obama, o κ. Joe Biden.

Όπως ορθώς είπαμε και στις 2 Νοεμβριου, η πρόβλεψη μας δίνει σχεδόν το σύνολο των πολιτειών τα οποία θεωρούνται κλειδιά για τις εκλογές, στον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο Donald J. Trump. Εν ολίγοις, Texas, Florida, North Carolina και Iowa καταλήγουν να δίνουν τους εκλέκτορες τους στον σημερινό πρόεδρο της Αμερικής κ. Trump, με την Pennsylvania, να καταλήγει στον Δημοκρατικό ανθυποψήφιο του, τον Joe Biden… Προβλέψαμε επίσης πώς οι πολιτείες Arizona και Georgia θα κατέληγαν στον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο. Στην περίπτωση της Arizona δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, και με το αποτέλεσμα να είναι παρά πόλη κοντά. Mε την περίπτωση της πολιτείας της Georgia, όπως φαίνεται, η διάφορα θα είναι ελάχιστη σε σημειο να μιλάμε για λιγότερο από 8-10,000 ψήφους διάφορα. Μοναδική εξαίρεση στην σχεδόν ΑΛAΝΘΑΣΤΗ πρόβλεψη μας μέχρι αυτή τη στιγμή είναι,  η μονοεδρική στο Main, η οποία καταλήγει στον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο.

Ορθώς επίσης είχαμε προβλέψει σε άρθρο μας την 4τη Νοεμβρίου (Βλέπε σχετικό άρθρο ΕΔΏ), πως  ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, κ Joe Biden, κερδίζει την πολιτεία της Pennsylvania με μια διάφορα ψήφων μεταξύ 105 με 135 χιλιάδες. Η προαναφερόμενη πρόβλεψη δημοσιεύτηκε στις  11:35pm ώρα ανατολικής ακτής (EST), Τετάρτη 4ρις Νοεμβρίου, και με τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο Donald J. Trump να προηγείται την συγκεκριμένη στιγμή του ανθυποψήφιου του Joe Biden με 164,418 ψήφους διάφορα!!!

Arizona Case:

Στην περίπτωση της πολιτείας της Arizona, όπως είχαμε και υποσημείωση στην πρόβλεψη στις 2 Νοεμβριου, η πολιτεία μπορεί να καταλήξει με δυσκολία, στο εκλεκτορικό καλάθι του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, χωρίς αυτό να κρίνει το αποτέλεσμα τών εκλογών εφόσον με την διαφαινόμενη νίκη του Joe Biden στην πολιτεία της Πενσιλβάνιας, το αποτέλεσμα έχει ήδη κριθεί. Η περίπτωση της Nevada είχε προβλεφθεί στις 2 Νοεμβριου, σαν πολιτεία η οποία θα μπορούσε να καταλήξει στον Joe Biden.

Georgia Case:

Στην Περίπτωση της πολιτείας της Georgia, στην πρόβλεψη στις 2 Νοεμβριου, η πολιτεία δεν υπολογίστηκε να καταλήγει στον  στον Νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ, κάτι που όπως φαίνεται αυτή την στιγμή οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Αν τελικά η Georgia καταλήξει στο καλάθι του Joe Biden, τότε μιλάμε για χιονοστιβάδα υπέρ του πρώην αντιπροέδρου και μελλοντικού προέδρου της χώρας, χωρίς αυτό να κρίνει το αποτέλεσμα τών εκλογών εφόσον με την τυχόν νίκη του Joe Biden στην πολιτεία της Georgia, το αποτέλεσμα έχει ήδη κριθεί.

Σενάριο#1

Ο Μελλοντικός πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden, χάνει Nevada και  Georgia αλλά κερδίζει την Pennsylvania –

Τότε απλά επαληθεύεται η πρόβλεψη μας κατά 99.64% ημερομηνίας 2 Νοεμβρίου 2020 (Βλέπε σχετικό άρθρο ΕΔΏ), και ο Δημοκρατικός υποψήφιος εκλέγεται με 279 εκλεκτορικού ψήφους, σαν ο μελοντικός πρόεδρος των ΗΠΑ

Στην φωτογραφία αριστερά, ο χάρτης της πρόβλεψης στις 2 Νοεμβριου όπου το  New York Greek και ο αρχισυντάκτη της εφημερίδας Αλέξανδρος Αμμοχωστιανός έδιναν στον Joe Biden 280 εκλέκτορες, αντί των 279 που διαφαίνεται τώρα.

Σενάριο#2

Ο Μελλοντικός πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden, χάνει Georgia και κερδίζει Nevada και Pennsylvania –

Mε βάση αυτό το σενάριο, απλά επαληθεύεται η πρόβλεψη μας κατά 96.20% ημερομηνίας 2 Νοεμβρίου 2020, και ο Δημοκρατικός υποψήφιος εκλέγεται με 290 εκλεκτορικού ψήφους, σαν ο μελοντικός πρόεδρος των ΗΠΑ. Τυχόν νίκη του Joe Biden στην  Nevada, απλά επαληθεύεται η υποσημείωση που είχαμε στην πρόβλεψη στις 2 Νοεμβρίου 2020 όπου η Nevada αναφέρεται σαν μια από τις δύο πολιτείες οι οποίες είχαν μεγάλη πιθανότητα να καταλήξουν στο εκλεκτορικό “καλάθι” του Joe Biden.

Στην φωτογραφία δεξιά, ο χάρτης της πρόβλεψης όπως διαμορφώνεται με την πολιτεία της Nevada να καταλήγει στον Joe Biden.

Σενάριο#3

Σενάριο χιονοστιβάδαςΟ Μελλοντικός πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden, κερδίζει Nevada, Georgia και Pennsylvania –

Mε βάση αυτό το σενάριο,  η πρόβλεψη μας ημερομηνίας 2 Νοεμβρίου 2020  επαληθεύεται κατά 91.50%, και ο Δημοκρατικός υποψήφιος εκλέγεται με ποσοστό χιονοστιβάδας, λαμβάνοντας 306 εκλεκτορικούς ψήφους, σαν ο μελοντικός πρόεδρος των ΗΠΑ. Τυχόν νίκη του Joe Biden στην  Georgia, προσθέτει στο εκλεκτορικό καλάθι του μελλοντικού προέδρου, μια πολιτεία που ούτε εμείς δεν είχε προβλέψει

Στην φωτογραφία αριστερά, ο χάρτης της προβλέψεις όπως διαμορφώνεται με τις πολιτείες των Georgia, Nevada & Pennsylvania να καταλήγουν στο εκλεκτορικό “καλάθι” του Joe Biden.

 

 

You may also like

Leave a Comment