Home International Ένταση στα Ελληνικά σύνορα… Επισόδια στον Έβρο (Videos – PHOTOS)

Ένταση στα Ελληνικά σύνορα… Επισόδια στον Έβρο (Videos – PHOTOS)

by Alexandros Ammohostianos
311 views

Το άρθρο ενημερώνεται συνεχώς…

Όπως μπορούμε να δούμε και από της ανταποκρίσει και τα VIDEOS, υπάρχει τεράστια ένταση και επεισόδια στην περιοχή του Έβρου

Οπως Ενημερωνόμαστε απο το ΣΚΑΙ News: Σοβαρά επεισόδια εκτυλίσσονται αυτή την ώρα στην ουδέτερη ζώνη στον Έβρο, στο φυλάκιο στις Καστανιές. Κατά μήκος του φράχτη μετανάστες πετούν πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα στις ελληνικές δυνάμεις, που με τη σειρά τους προχωρούν σε εκτεταμμένη χρήση χημικών.

Χημικά στις ελληνικές δυνάμεις ρίχνουν απροκάλυπτα οι Τούρκοι στον Έβρο όπως αποδεικνύει βίντεο ντοκουμέντο πιο κάτω.

Βίντεο: Τούρκοι ρίχνουν χημικά στις ελληνικές δυνάμεις στον Έβρο

Άγρια επεισόδια στις Καστανιές καθώς χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες με την βοήθεια των τουρκικών δυνάμεων επιχειρούν να περάσουν στο ελληνικό έδαφος. Αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο από πέτρα που εκσφενδονίστηκε από την τουρκική πλευρά

.Μάλιστα ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο από πέτρα που εκσφενδονίστηκε από την άλλη πλευρά. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου για τις πρώτες βοήθειες, είναι καλά στην υγεία του και παρά τον τραυματισμό του, ζήτησε σύντομα να επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Από τις 06.00 το πρωί της Κυριακής έως τις 18.30 το απόγευμα, έχουν καταγραφεί περίπου 5.500 αποτροπές εισόδου παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα. Στο ίδιο χρονικό διάστημα πραγματοποιήθηκαν 60 συλλήψεις και σχηματίστηκε δικογραφία για παρανομή είσοδο στη χώρα.

Χθες το βράδυ ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της αστυνομίας και του στρατού στον Έβρο.

(Πηγή: https://www.skai.gr/news/greece/vinteo-tourkoi-rixnoun-ximika-stis-ellinikes-dynameis-ston-evro)

You may also like

Leave a Comment