Home Greece Ελληνικά MME μεταδίδουν: Δύο υπερσύγχρονες φρεγάτες δανείζει η Γαλλία στην Ελλάδα (VIDEO & PHOTOS των φρεγατών)

Ελληνικά MME μεταδίδουν: Δύο υπερσύγχρονες φρεγάτες δανείζει η Γαλλία στην Ελλάδα (VIDEO & PHOTOS των φρεγατών)

by Alexandros Ammohostianos
676 views
Οι πληροφορίες οι οποίες φουντώνουν τις τελευταίες 12 ώρες και οι οποίες προέρχονται κατά κύριο λόγο από τα Ελληνικά MME. κάνουν λόγο, για δανεισμό από την Γαλλία προς την Ελλάδα, δύο Γαλλικών Φρεγατών, της “Αλσατία” και της “Λωρένη”, τύπου Φρεμ, και ναυπήγησης τους  2019. Την είδηση πρώτη μετέδωσε η ΕΡΤ πριν 12 ώρες.

Στο πιο κάτω VIDEO, η ναυπήγηση των φρεγατών και τα χαρακτηριστικά τους

Οι Φρεγάτες “Αλσατία” και “Λωρένη” βρίσκονται αυτή την στιγμή σε τελικό στάδιο δοκιμών, και διαθέτουν υπερσύχρονα συστήματα αεράμυνας περιοχής για τα οποία ενδιάφερεται το Ελληνικό πολεμικό ναυτικό αλλά είναι εξαιρετικές και στον ανθυποβρυχιακό πόλεμο. Οι συγκεκριμένες Φρεγάτες έχουν μεγάλη ταχύτητα που φτάνουν τους 27 κόμβους, ενώ μπορούν να φέρουν συστήματα που απελπισμένα χρειαζεται το Ελληνικό πολεμικό ναυτικό.

 

Oι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο αυτές φρεγάτες ενδεχομένως να παραχωρηθούν με την μορφή δανεισμού ως πλοίο ενδιάμεσης λύσης μέχρι η Αθήνα να καταλήξει σε συζητήσεις για τις φρεγάτες με τις οποίες θα ενισχύσει το πολεμικό ναυτικό.

Με πληροφορίες από :- ERT – skai.gr – Naval News – Sigmalive

Photos & Cover Photo by Naval News

You may also like

Leave a Comment