Home Culture Η τριτοκοσμική Ελλάδα και ο αέναος μετά-μεσαίωνας που μας ντροπιάζει – Σοκαριστική φωτογραφία του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ

Η τριτοκοσμική Ελλάδα και ο αέναος μετά-μεσαίωνας που μας ντροπιάζει – Σοκαριστική φωτογραφία του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ

by Alexandros Ammohostianos
741 views
Μόνο σαν ντροπιαστική μπορεί να χαρακτηριστεί η φωτογραφία του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ με κρεμασμένη ταμπέλα στον λαιμό του που έγραφε «αλληλεγγύη στις καταλήψεις», και με τον AΝΘΡΩΠΟ Δημήτρη Μπουραντώνη να διασύρεται δημόσια και χωρίς βέβαια να περιμένει κάποιος την τιμωρία των ενόχων μιας και “έλα μωρέ και τι έγινε τώρα, πως κάνεις έτσι, εδώ είναι Ελλάδα “ 

Μια εικονα που μας θυμίζει ξανά και ξανά πως ο Ελληνικός μετά-μεσαίωνας κακά κρατεί και δεν λέει να τον αποτινάξουμε από τα παρωπιδομένα και αγκυλωμένα μυαλά μας. Αυτός ο μέσεωνας σε όλα τα επίπεδα της Ελληνικής καθημερινότητας και πραγματικότητας,  από την μία εμφανίζεται σαν δεξιά απόκλιση παλιού αποτυχημένου ΝAZIσμού μεταφερόμενου στην Ελληνική μετά-μεσαιωνική πραγματικότητα από μεσανατολικές μελαμψές φιγούρες μεταλλαγμένων μελών της πάλαι ποτέ Άριας φυλής στο πιο τσουκαλο-μαυριδερό, και από την άλλη, αυτός ο ίδιος και απαράλλαχτος μεσαίωνας, εμφανίζεται σαν η δήθεν αλάνθαστη και ηθικά άμεμπτη κομμουνoNAZIστική απόκλιση μιας αριστερίζουσας φασιστοειδούς νοοτροπίας του καιρού της Χιτλερικής-Σταλινικής συμμαχίας των 2 κακών. Και στις δύο περιπτώσεις, τα δύο άκρα επικαλούνται τον δημοκρατικό σοσιαλισμό. Θεωρούν σαν δημοκρατικό τους δικαίωμα και υποχρέωση, την φασιστική επιβολή της άποψης τους δια του τραμπουκισμού, της δολοφονίας και του εξευτελισμού, χωρίς βέβαια να τίθεται θέμα βεβαια τιμωρίας μερικών έστω από αυτούς, ηδικα όταν οι φασίστες τραμπούκοι επικαλούνται το κουμουνοΝΑΖIστικό αλάθητο μια “αψεγάδιαστης” κατ’ αυτούς αριστεράς που μας προσβάλλει όλους εμάς που θέλουμε αγνά και ειλικρινά να την επικαλούμαστε.

Και δεν μας έφταναν οι προαναφερόμενες εκφάνσεις πολιτικής ακρότητας ένθεν και ένθεν, ερχεται και το κύμα του αντι-επιστημονισμού και της καφενιολογικής αερολογικής “αυθεντίας” των  SOCIAL MEDIA, όπου όλοι έχουν έχουν γίνει αντιρρησίες της επιστημονικής απόδειξης και μελέτης, στο όνομα μια γνώσεις που ούτε ακουστά δεν την έχουν.

Για την ιστορία…

Και όλα αυτά επί τη “εὐκαιρία” βεβαια της νέας “ανδραγαθίας” μερικών, αιώνια ατιμώρητων δήθεν αντιεξουσιαστών οι οποίοι επιτέθηκαν την Πέμπτη στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ, Δημήτρη Μπουραντώνη στο γραφείο.

Την Παρασκευή, σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναρτήθηκε φωτογραφία που δείχνει σοκαρισμένο τον πρύτανη να δέχεται τραμπούκικη επίθεση, ενώ οι “δημοκρατικοί” κουμουνοΝΑΖI ιδεολόγοι που ποτέ δεν τιμωρούνται, του κρέμασαν από τον λαιμό ταμπέλα που έγραφε «αλληλεγγύη στις καταλήψεις».

Οπως φαίνεται ξεκάθαρα στη φωτογραφία, την οποία δεν θελαμε να δημοσιευσουμε, ο ένας κουκουλοφόρος κρατά με το ζόρι τον πρύτανη στην καρέκλα και ο άλλος του περνάει την ταμπέλα στο λαιμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κουκουλοφόροι έπιασαν τον Πρύτανη απo τον λαιμό απειλώντας ακόμα και τη ζωή του και στη συνέχεια διέλυσαν τα πάντα στο γραφείο του .

Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε η «Πρωτοβουλία μαχητικής αλληλεγγύης».

Πράγματα απλά Ελληνικά, καθημερινά, που απλά μας θυμίζει πως ο Ελληνικός ατιμώρητος μετά-μεσαίωνας κακά κρατεί στο αγαπημένο μας  ELLADA !!!

Αλέξανδρος Αμμοχωστιανός

You may also like

Leave a Comment