Home Cyprus Ξέφυγε o Yalancı Sultan (γιαλαντζί σουλτάνος) – Κράτη-πειρατές η Κύπρος, το Ισραήλ και η Συρία!!!

Ξέφυγε o Yalancı Sultan (γιαλαντζί σουλτάνος) – Κράτη-πειρατές η Κύπρος, το Ισραήλ και η Συρία!!!

by Alexandros Ammohostianos
757 views
Κράτη-πειρατές χαρακτήρισε ο Yalancı Sultan (γιαλαντζί σουλτάνος) της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το Ισραήλ, την Κύπρο και τη Συρία, κατηγορώντας τις ότι διαλύουν την παγκόσμια σταθερότητα!!!

Η Τουρκία θα χαλάσει το παιχνίδι
Υποστήριξε ότι πλέον ο κόσμος δεν μπορεί να δεχτεί αυτήν την καταπίεση και πως η Τουρκία θα χαλάσει αυτό το άδικο και αιμοσταγές παιχνίδι.

Στην ομιλία του μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο τούρκος πρόεδρος ανέφερε ότι «το φυσικό αέριο που ανακαλύψαμε στη Μαύρη Θάλασσα ήταν τα πρώτα καλά νέα. Ινσαλάχ και στην Ανατολική Μεσόγειο περιμένουμε σύντομα καλά νέα».

O Ερντογάν.δήλωσε συγκεκριμένα:

«Ο κόσμος αν δεν απαλλαγεί από τα κράτη-πειρατές και τους πειρατές κυβερνώντες τους δεν είναι δυνατόν η ανθρωπότητα να πετύχει την ειρήνη και την ηρεμία. Δυστυχώς, ειδικά στη δική μας περιοχή ο αριθμός των κρατών-πειρατών είναι πολύ μεγάλος. Αυτά τα κράτη-πειρατές από το Ισραήλ, μέχρι τον τομέα ελληνοκυπριακής διοίκησης και μέχρι το καθεστώς της Συρίας, καταπιέζουν τόσο τους δικούς τους πολίτες αλλά και διαλύουν την παγκόσμια σταθερότητα», 

«Τους φέραμε στον ίσιο δρόμο»
Πρόσθεσε ότι:

«οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν αυτά τα κράτη, τα οποία κρύβονται πίσω από τις παγκόσμιες δυνάμεις, προκαλούν μπελάδες στην ανθρωπότητα. Πλέον ο κόσμος δεν μπορεί να δεχτεί αυτήν την καταπίεση. Η Τουρκία είναι αποφασισμένη να χρησιμοποιήσει τη δύναμη που έχει στα χέρια της για να καταστρέψει αυτό το άδικο, παράνομο, άσχημο και αιμοσταγές παιχνίδι».

Ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ακόμη ότι «αυτοί που εδώ και χρόνια όχι μόνο δεν τήρησαν τις υποσχέσεις που έδωσαν στην Τουρκία, αλλά και με κατηγόρησαν από πάνω, τους φέραμε στον ίσιο δρόμο».

Πηγές: – sigmalive – ΚΥΠΕ –

You may also like

Leave a Comment