Home Greece Σάλταρε ο ψευδο-σουλτάνος – Νέες παραληρηματικές δηλώσεις κατά Γαλλίας και Ελλάδας: «Μην περιφέρεσται γύρω – γύρω στα νησιά» (VIDEO)

Σάλταρε ο ψευδο-σουλτάνος – Νέες παραληρηματικές δηλώσεις κατά Γαλλίας και Ελλάδας: «Μην περιφέρεσται γύρω – γύρω στα νησιά» (VIDEO)

by Alexandros Ammohostianos
426 views
Ένα από τα ίδια έχουμε και σήμερα από τον γνωστό παραληρηματικό ψευδο-σουλτάνο Ερντογάν, ο όποιος  στην διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση για την επέτειο του πραξικοπήματος στην Τουρκία το 1980. προχώρησε σε προσωπική επίθεση κατά του Εμανουέλ Μακρόν αλλά και της Ελλάδας,

Με αφορμή δήλωση του Μακρόν, κατά την συνεδρίαση MED7 της Κορσικής, στην οποία τόνισε πως «δεν έχουμε πρόβλημα με τον τουρκικό λαό, αλλά με τον Ερντογάν», ο Τούρκος ψευδο-σουλτάνο είπε:

«Η Γαλλία βρίσκεται πάντα στην ατζέντα μας. Δεν θέλω να αναφέρω καν το όνομά του, αλλά θα το κάνω γιατί είναι πολύ απασχολημένος μαζί μου. Είπε πως έχει πρόβλημα με τον Ερντογάν και όχι με το τουρκικό έθνος. Κύριε Μακρόν, θα έχεις ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα με εμένα προσωπικά».

«Η ιστορία της Αφρικής είναι η ιστορία της Γαλλίας. Εσείς είστε αυτοί που σκοτώσατε ένα εκατομμύριο κόσμο στην Αλγερία. Δεν μπορείτε να μας κάνετε μαθήματα ανθρωπισμού. Του το είπα προσωπικά του Μακρόν. Δεν έχετε ιστορία. Εμείς δεν ανοίξαμε ούτε μύτη κάποιου ανθρώπου στην Αφρική. Εμείς προσφέραμε βοήθεια σε χώρες της Αφρικής για τον κορωνοϊό. Εσύ, Μακρόν, τι έκανες;».

 

Ο Ερντογάν δεν ξέχασε και την Ελλάδα, , και πως θα μπορούσε άλλωστε, λέγοντας:

«Κοιτάχτε τι κάνει τώρα η Ελλάδα με τα νησιά. Πώς να τους εμπιστευτούμε; Μην περιφέρεστε γύρω γύρω στα νησιά. Κάνετε λάθος και θα μείνετε μόνοι σας. Όταν μιλάμε για γείτονες, πρέπει να υπάρχει δικαιοσύνη. Η Τουρκία είναι σε θέση, αν χρειαστεί, να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση».

You may also like

Leave a Comment