Home Greece Υποτιμητικές, προσβλητικές και ειρωνικές δηλώσεις κατά Ελλάδας από Τουρκία – «Αστείες οι δηλώσεις του Έλληνα υπ. Άμυνας»

Υποτιμητικές, προσβλητικές και ειρωνικές δηλώσεις κατά Ελλάδας από Τουρκία – «Αστείες οι δηλώσεις του Έλληνα υπ. Άμυνας»

by Alexandros Ammohostianos
292 views

Αναδημοσιεύουμε από το Greek American Media

Σε νέες Υποτιμητικές, προσβλητικές και ειρωνικές δηλώσεις προχώρησε σήμερα ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος Τουρκικού κόμματος ΑΚΡ Ομέρ Τσελίκ, αποκαλώντας «Αστείες» τις δηλώσεις του Έλληνα υπ. Άμυνας.

O Ομέρ Τσελίκ, εκπρόσωπος του κυβερνώντος Τουρκικού κόμματος ΑΚΡ, σε δηλώσεις του έπειτα από την κεντρική επιτροπή του κόμματός, και απευθυνόμενος στον Έλληνα υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, δήλωσε προκλητικά πως «Τέτοιου είδους κακά αστεία μην τα κάνετε», υποστηρίζοντας ότι η δύναμη των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων δεν αμφισβητείται.

O Ομέρ Τσελίκ ανέφερε ότι:

«O υπουργός Άμυνας της Ελλάδας ανακοίνωσε πως είναι έτοιμοι για πόλεμο. Η Τουρκία δεν είναι ένα κράτος φυλετικό. Είναι κράτος δικαίου. Προτεραιότητα της Τουρκίας είναι να υπερασπίζεται τα δικαιώματα και συμφέροντά της διά του δικαίου. Όλοι γνωρίζουν ότι η δύναμη των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων δεν αμφισβητείται. Λέω στον Έλληνα Υπουργό, τέτοιου είδους κακά αστεία μην τα κάνετε. Δεν λαμβάνονται σοβαρά».

By Alex Ammohostianos

You may also like

Leave a Comment