Home International Αναβολές σε Euro 2020 και Roland Garros!

Αναβολές σε Euro 2020 και Roland Garros!

by Alexandros Ammohostianos
1639 views

Tο EURO 2020 και το Roland Garros που θα γινόταν το ερχόμενο καλοκαίρι ανακοίνωσαν τις αναβολές των διοργανώσεων.

Η υγεία όλων όσων εμπλέκονται στα αθλήματα, αποτελεί προτεραιότητα για την UEFA και το Roland Garros.

UEFA – EURO 2020

H απόφαση αυτή πάρθηκε για να μην μπει επιπλέον, αχρείαστη πίεση, στις κυβερνήσεις των χωρών που εμπλέκονται στη διοργάνωση του EURO 2020. Η απόφαση αυτή, θα βοηθήσει όλες τις τοπικές διοργανώσεις οι οποίες βρίσκονται σε αναστολή λόγω του κορωνοϊου.

Όλες οι διοργανώσεις της UEFA και όλοι οι αγώνες (συμπεριλαμβανομένων και των διεθνών φιλικών) για ομάδες και Εθνικές ομάδες, Ανδρών και Γυναικών αναβάλλονται, μέχρι νεότερης απόφασης.
Οι αγώνες play-off του EURO 2020 και τα διεθνή φιλικά που ήταν προγραμματισμένα για το Μάρτιο, θα παιχτούν, αν οι συνθήκες το επιτρέπουν, στις διαθέσιμες ημερομηνίες διεθνών φιλικών αγώνων του ερχόμενου Ιούνη.
Roland Garros
 Όπως ανακοίνωσε επισήμως το Roland Garros, το γαλλικό major αναβάλλεται για τον Σεπτέμβριο.
Οι αγώνες στο Παρίσι ήταν αρχικά προγραμματισμένοι για τις 24 Μαΐου μέχρι τις 8 Ιουνίου. Ωστόσο, όπως ανακοινώθηκε, θα γίνουν στις 20 Σεπτεμβρίου με 4 Οκτωβρίου στο Παρίσι.
Σημειώνεται ότι η τενιστική δραστηριότητα έχει πάρει αναβολή έξι εβδομάδων. Ασφαλώς, τα τουρνουά αναβάλλονται το ένα μετά το άλλο.
Πρώτο είχε ακυρωθεί το Indian Wells λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Θεωρητικά, το γαλλικό major στη νέα του ημερομηνία θα γίνει μία εβδομάδα μετά το τέλος του US Open. Αυτό φυσικά δημιουργεί νέα δεδομένα σε όλη την τενιστική σεζόν.
Το ερώτημα που γεννάται είναι τι θα γίνει με τα τουρνουά που έχουν προγραμματιστεί εκείνες τις μέρες. Εκτός των άλλων, το Roland Garros πέφτει πάνω στο Laver Cup 25-27 Σεπτεμβρίου.

 

ΠΗΓΗ: sdna.gr & Sigmalive

You may also like

2 comments

Μετά το Roland Garros και TOKYO και EURO 2020, σειρά πήρε το το Γουίμπλετον… – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ -Made in NY – April 2, 2020 - 02:02

[…] το Roland Garros, TOKYO 2020 και EURO 2020 τώρα και το φετινό Γουίμπλετον […]

Reply
Sergio Blake June 11, 2020 - 16:57

Very quickly this website will be famous among all blogging people, due to it’s fastidious articles or reviews.

Reply

Leave a Comment