Home Greece ΑΚΡΑΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΊΝΗΣΗ με κατάληψη έκτασης στη θέση Μελισσοκομείο -Φέρες Έβρου-

ΑΚΡΑΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΊΝΗΣΗ με κατάληψη έκτασης στη θέση Μελισσοκομείο -Φέρες Έβρου-

by Yannis Iosifidis
326 views

Αναμετάδοση είδησης – Με κάθε επιφύλαξη

Έχουν υποπέσει στην αντίληψη του NEW YORK GREEKS και του ανταποκριτή μας στην Ελλάδα Γιάννη Ιωσηφίδη, δημοσιεύματα από συγκεκριμένους ιστότοπους στην Ελλάδα τους οποίους και παρουσιάζουμε, και οι οποίοι κάνουν αναφορές για “Μόνιμη παρουσία εντός Eλληνικού εδάφους τούρκων πάνοπλων ανδρών των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας στον θήλακα στη θέση Μελισσοκομείο“.

Όπως πληροφορούμαστε από το Ελληνικό armyvoice.gr:

“Μόνιμη παρουσία εντός ελληνικού εδάφους έχουν καθημερινά οι Τούρκοι πάνοπλοι άνδρες των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας, οι οποίοι έχουν στρατοπεδεύσει στον θήλακα στη θέση Μελισσοκομείο στις Φέρες και ενισχύουν την παρουσία τους”

Στα άρθρα του armyvoice.gr διαβάζουμε:

26 πάνοπλοι Τούρκοι των ειδικών δυνάμεων της τουρκικής αστυνομίας παραμένουν στη θέση Μελισσοκομείο, δημιουργώντας συνθήκες έντασης, βρίζοντας και προκαλώντας με κάθε τρόπο, ακόμα και με άσκοπους πυροβολισμούς την ελληνική πλευρά.

Όπως έγραψε αποκλειστικά το Armyvoice.gr στην περιοχή βρίσκονται επιστήμονες της Γεωγραφικής υπηρεσίας, οι οποίοι κάνουν τις απαραίτητες μετρήσεις για να τοποθετηθούν πάσσαλοι για την επιμήκυνση του φράχτη.

Για να εξηγήσουμε λίγο καλύτερα, είναι γνωστό ότι ο ποταμός Έβρος μετακινείται ανατολικότερα ή δυτικότερα δημιουργώντας προσχώσεις και στις δυο πλευρές. Η Τουρκία αμφισβητεί κάποιες από αυτές τις περιοχές που δημιουργούνται.

Η παραμονή των πάνοπλων Τούρκων στο σημείο, δείχνει πρόθεση να δημιουργηθεί ανά πάσα στιγμή κάποιο επεισόδιο, το οποίο εκφεύγει του χαρακτηρισμού «μεθοριακό επεισόδιο». Μην ξεχνάμε ότι τον Δεκέμβριο του 1986 είχε δημιουργηθεί σοβαρό μεθοριακό επεισόδιο που οδήγησε στο θάνατο του Έλληνα στρατιώτη Ζήση Καραγώγου.

Μπορείτε να βρείτε στους πιο κάτω συνδέσμους όλες τις σχετικές ειδήσεις τις οποίες δημοσίευσε το armyvoice.gr:

  1. Έβρος ΤΩΡΑ: Τουρκική κλιμάκωση με κατάληψη έκτασης στις Φέρες – Έκαναν αποψίλωση και αρνούνται να μπουν σε συζήτηση επίλυσης της συνοριακής διαφορά

Η πιο πάνω είδηση δημοσιεύθηκε από το NEW YORK GREEKS επειδή είναι ενυπόγραφη και  από αξιόπιστο δημοσιογράφο -Ιωάννα Ηλιάδη- της οποίας και ανήκουν τα δικαιώματα της είδησης.

You may also like

Leave a Comment