Home Greece Νίκος Κοτζιάς: Ο υπογραφών την προδοσία των Πρεσπών ανακοίνωσε την μετεξέλιξη του ΠΡΑΤΤΩ σε Πολιτικό Κίνημα (VIDEO)

Νίκος Κοτζιάς: Ο υπογραφών την προδοσία των Πρεσπών ανακοίνωσε την μετεξέλιξη του ΠΡΑΤΤΩ σε Πολιτικό Κίνημα (VIDEO)

by Alexandros Ammohostianos
416 views

Ο νίκος κοτζιάς, o άνθρωπος ο όποιος με την υπογραφή του, χρεώνεται “περήφανα” την μεγαλύτερη προδοσία στην ιστορία της μεταπολίτευσης, ο άνθρωπος που κατά την άποψη πολλών, συμπεριλαμβανομένου και του υποφαινόμενου, αποτελεί μετεξέλιξη Γερμανοτσολιά στις αρχές του 21ου αιώνα, αυτός ο κατά πολλούς προδότης Έλληνας, ανακοίνωσε σήμερα, την μετεξέλιξη του ΠΡΑΤΤΩ σε Πολιτικό Κίνημα.

O νίκος κοτζιάς, Πρόεδρός του ΠΡΑΤΤΩ και πρώην Υπουργός Εξωτερικών, σημειώνει στην ανακοίνωση:

«H απόφαση και οι προτάσεις του ΠΡΑΤΤΩ αποτελούν άμεση απάντηση στην ανάγκη αναστροφής της πορείας της Ελλάδας προς την συρρίκνωση (ΑΕΠ, δημογραφικά, βιομηχανική και πρωτογενή παραγωγή, υπερχρέωση, διεθνή υποβάθμιση) και την όξυνση της πολύπλευρης κρίσης που τη διαπερνά. Είναι μια έκκληση, η χώρα να σταματήσει με το κουτσομπολιό και την μικροπολιτική, με προσωπικές διαμάχες και προσβολές και να ασχοληθεί με τα μεγάλα της προβλήματα και το μέλλον. Να συγκροτήσει με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και παρρησία ένα όραμα, ένα σχέδιο και ένα πρόγραμμα για να αλλάξει ριζικά ο τρόπος παραγωγής στη χώρα, ο τρόπος σκέψης που κυριαρχεί και να διαμορφωθεί μια διαφορετική ατμόσφαιρα αισιοδοξίας».
«Η υλοποίηση αυτών των προτάσεων απαιτούν δημοκρατικό διάλογο, συνεργασίες και πρακτική δημοκρατική συμπαράταξη των δυνάμεων της προόδου και του πατριωτισμού»

You may also like

Leave a Comment