Home International Γεωπολιτική Ανάλυση (VIDEO) – I. ΜΑΖΗΣ: “Οι τουρκικές κινήσεις και τα διαχρονικά λάθη της Ελλάδας..”

Γεωπολιτική Ανάλυση (VIDEO) – I. ΜΑΖΗΣ: “Οι τουρκικές κινήσεις και τα διαχρονικά λάθη της Ελλάδας..”

by Alexandros Ammohostianos
325 views

Γεωπολιτική Ανάλυση με τον ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΖΗ

“Ο κόσμος M.Κ (Mετά κορονοϊού), oι τουρκικές κινήσεις και τα διαχρονικά λάθη της Ελλάδας..”

Ενημερωνόμαστε από το MILITAIRE NEWS

To New York Greeks βρήκε και σας παρουσιάζει την συνέντευξη του κυρίου  Ιωάννη Μάζης στο MILITAIRE NEWS και στον Πάρι Καρβουνόπουλο όπου μιλά, εξηγεί και αναλύει για τον M.Κ (Mετά Kορονοϊό) πλανήτη Γη και τη θα αλλάξει. Μιλά για τη σύγκρουση “παγκοσμιοποίησης και εθνικού κράτους”, προβλέποντας επικράτηση του δεύτερου.

Ο κ.Μάζης στο σαρανταοκτάλεπτο VIDEO, αναλύει τις τελευταίες εξελίξεις στην Τουρκία. Εξηγεί γιατί ο Ερντογάν πρέπει να καταλήξει σε διεθνές ποινικό δικαστήριο και θέτει τα διαχρονικά και διακομματικά ελληνικά λάθη.

O k. Μάζης kαταθέτει μια ολοκληρωμένη πρόταση για το πως η Ελλάδα μπορεί να αντιμετωπίσει και να εξουδετερώσει την τουρκική προκλητικότητα.

Παρακολουθήστε και καταλήξτε σε δικά σας συμπεράσματα σε μια συνέντευξη της οποίας τα πνευματικά δικαιώματα και η παραγωγή ανήκουν αποκλειστικά στο MILITAIRE NEWS.

Ποιος είναι o Ιωάννης Μάζης

Ο καθηγητής Ι. Θ. Μάζης είναι διπλωματούχος Α.Τ. Μηχανικός του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου. Είναι επίσης Δρ. Γεωγράφος/Γεωπολιτικός, ο οποίος ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Οικονομική Γεωγραφία με τετραετείς σπουδές στο Ανώτατο Μεταπτυχιακό Ινστιτούτο Γεωγραφίας του Universite Aix-Marseille II στο Aix en Provence της Γαλλίας.

Είναι εταίρος της Βασιλικής Εταιρείας Τεχνών του Λονδίνου, μέλος της International Society of Intercommunication of New Ideas (U.S.A.), μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Οικονομικής Ιστορίας, Αντιπρόεδρος της Εταιρείας Κερκυραϊκών Σπουδών-Μουσείο Σολωμού, μέλος της Ελληνικής Γεωγραφικής Εταιρείας, μέλος της Αναγνωστικής Εταιρείας Κερκύρας, μέλος του Διαπανεπιστημιακού Κέντρου Αναγνωρίσεως Τίτλου Σπουδών Αλλοδαπής (1994-2000), Σύμβουλος Σπουδών της Σχολής Εθνικής Αμύνης, Πρόεδρος του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου, το οποίο διοικεί για 16 συνεχή έτη, και ex officio μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Ιονίου Πανεπιστημίου επί οκτώ έτη, μέχρι σήμερα. Έχει συμμετάσχει και οργανώσει πολυάριθμα διεθνή και ελληνικά διεθνολογικά, γεωπολιτικά και γεωγραφικά συνέδρια και έχει ορισθεί ως εκπρόσωπος της ελληνικής πλευράς σε σημαντικές φάσεις του ευρωϊσλαμικού διαλόγου.

Το συγγραφικό του έργο καλύπτει τα ειδικά γνωστικά πεδία της Περιφερειακής Ανάπτυξης όπως και της Γεωπολιτικής με ειδίκευση στη Γεωπολιτική της Μέσης Ανατολής και της Ν/Α Μεσογείου. Είναι ο κατ’ εξοχήν ειδικός στη Γεωπολιτική του Ισλαμιστικού Κινήματος και των πολιτικο-πολιτισμικών των εκφάνσεων στο διεθνές περιβάλλον.

ΠΗΓΗ: militaire.gr – huffingtonpost.gr

You may also like

Leave a Comment