Home Diaspora Μια διαφορετική Ανάσταση στην εποχή της πανδημίας (VIDEOS)

Μια διαφορετική Ανάσταση στην εποχή της πανδημίας (VIDEOS)

by Alexandros Ammohostianos
304 views

Φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της Ορθοδοξίας, για πρώτη φορά στην ιστορία του παγκοσμίου Χριστιανισμού (Ορθοδόξων Καθολικών και όχι μόνο) γιορτάστηκε το Πάσχα προσαρμοσμένο στα διαμορφούμενα νέα δεδομένα της νέας εποχής του κορονοϊού. Γιορτάστηκε το Πάσχα σαν γιορτή βγαλμένη από ταινία επιστημονικής φαντασίας με πρωταγωνιστές όλους εμάς.

Μια ιστορία και μια ταινία που μας αφήνει με ένα βάρος στο στήθος και μια γλυκόπικρη γεύση στο στόμα και στα σώθηκα της ψυχής μας, μιας και μας θέλει από την μια, να γιορτάζουμε την ανάσταση του Θεανθρώπου που συμβολίζει την πίστη για ζωή και ανάσταση, και από την άλλη εμείς να μην έχουμε αναστηθεί ακόμη από τον εγκλεισμό και τον περιορισμό από τον κορονοϊο.

Ακόμη και έτσι, οι Έλληνες γιόρτασαν το μήνυμα ελπίδας, ζωής και ανάστασης από τα μπαλκόνια τους, της ταράτσες τους και της αυλές των σπιτιών τους.

Πιο κάτω σας βρήκαμε από το ελεύθερο χώρο του διαδικτύου, και σας παρουσιάζουμε, μερικά μόνο βίντεο από όλα τα μέρη της Ελλάδας, με τους συμπατριώτες μας να γιορτάζουν την Ανάσταση από το σπίτι…

You may also like

Leave a Comment