Home Latest News Σε στρατιωτικό νοσοκομείο ο Ντόναλντ Τραμπ… (VIDEOS)

Σε στρατιωτικό νοσοκομείο ο Ντόναλντ Τραμπ… (VIDEOS)

by Alexandros Ammohostianos
658 views
Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ μεταφέρθηκε σήμερα το απόγευμα, στο Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο του Γουόλτερ Ριντ για να υποβληθεί σε εξετάσεις. Ο Πρόεδρος θα παραμείνει εκεί για «λίγες μέρες» μετά από συμβουλές γιατρών, 

Ο πρόεδρος Τραμπ, του οποίου το αποτέλεσμα στην εξέταση για κορονοϊό βγήκε θετικό, ο οποίος είχε θετικά την Πέμπτη το βράδυ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στο Bethesda του Maryland λίγο έξω από την Ουάσιγκτον Aξιωματούχος του Λευκού Οίκου ανέφερε ότι οι γιατροί του Προέδρου εισηγηθηκαν την μεταφορά του στο Bethesda ώστε ο Τραμπ να μπορεί να λάβει άμεση φροντίδα εάν χρειαστεί, . Ο πρόεδρος θα παραμείνει στο νοσοκομείο για «λίγες μέρες» και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Η ανακοίνωση-έκπληξη έρχεται λίγη ώρα μετά την ενημέρωση από τον γιατρό του, Διοικητή του Ναυτικού των ΗΠΑ, Sean P. Conley, ότι είχε υποβληθεί σε θεραπεία με ένα πειραματικό κοκτέιλ αντισωμάτων και μια σειρά από συμπληρώματα, όπως βιταμίνη D και ψευδάργυρο.

Ο Sean P. Conley ανέφερε ότι ο πρόεδρος «παραμένει κουρασμένος αλλά με καλή διάθεση», ενώ η Μελάνια Τραμπ, η οποία επίσης έδειξε θετικό για τον COVID 19, αντιμετώπιζε πονοκέφαλο και «ήπιο βήχα». Στις εξετάσεις που υποβλήθηκαν τα υπολοιπα μελοι της οικογενειας Τραμπ, τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά

Νωρίτερα σήμερα, ο γραμματέας Τύπου και ο επικεφαλής του Λευκού Οίκου υποστήριξαν ότι ο πρόεδρος εξακολουθούσε να ασχολείται με τη διοίκηση και την έκδοση εργασιών. Αξιωματούχοι σημείωσαν ότι αναμένεται να συνεχίσει να εργάζεται από το νοσοκομείο. O Αντιπρόεδρος Mike Pence τον αντικατέστησε στην προηγούμενη προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη με κυβερνήτες από όλη την χώρα.

Με πληροφορίες από: CNN Greece – FOX news – CNN USA – MSNBC –

Cover Photo by Reuters

You may also like

Leave a Comment