Home Diaspora Στο νήμα επανεκλέγεται η Φιλέλληνας CAROLYN B. MALONEY – Ολονύκτιος εφιάλτης μέχρι την τελική επικράτηση

Στο νήμα επανεκλέγεται η Φιλέλληνας CAROLYN B. MALONEY – Ολονύκτιος εφιάλτης μέχρι την τελική επικράτηση

by Alexandros Ammohostianos
308 views

Μετά από ένα εφιαλτικό βράδυ, η Φιλέλληνας CAROLYN B. MALONEY, επανεκλέγεται με δυσκολία στην θέση της ομοσπονδιακής βουλευτού της 12ης κοινοβουλευτικής περιφέρειας της Νέας Υόρκης για το Κογκρέσο των ΗΠΑ.

Mετά από μια εφιαλτική βραδιά και μετά τους φόβους για χάσιμο της βουλευτικής έδρας από τον SURAJ PATEL (ΦωτοΑριστερα), η CAROLYN B. MALONEY κατάφερε να επικρατήσει του αντιπάλου της με ποσοστό 1.63% και με 648 ψήφους διάφορα.

Tα αποτελεσματα

Με καταγεγραμμένο το 97.68% των ψήφων και με το αποτέλεσμα να έχει κριθεί , Φιλέλληνας πολιτικός λαμβάνει ποσοστό 41.56% και 16,473 ψήφους. Ο Αντίπαλος της SURAJ PATEL λαμβάνει ποσοστό 40.06% και 15,825 ψήφους.

H CAROLYN B. MALONEY εκλέγεται στην 12η κοινοβουλευτική περιφέρεια της Νέας Υόρκης για το Κογκρέσο των ΗΠΑ από το 2013, ενώ διετέλεσε βουλευτής στην 14η κοινοβουλευτική περιφέρεια της Νέας Υόρκης από το 1993 μέχρι το 2013.
 
H Φιλέλληνας MALONEY, είναι γνωστή στο Ελληνοαμερικανικό κοινό για τους αγώνες που έδωσε και συνεχίζει να δίνει για τα Εθνικά μας θέματα, στηρίζοντας τις θέσεις του Ελληνοαμερικανικού Λόμπι σε όλο το φάσμα των εθνικών μας θεμάτων.
 
Cover Photo by Carolyn B. Maloney

By Alex Ammohostianos

You may also like

Leave a Comment