Home Greece Ανθελληνική φρενίτιδα: “Μέχρι την Σικελία θα κολυμπήσουν οι Έλληνες”

Ανθελληνική φρενίτιδα: “Μέχρι την Σικελία θα κολυμπήσουν οι Έλληνες”

by Yannis Iosifidis
317 views

Ανθελληνική φρενίτιδα κατέλαβε σήμερα τον γενικό γραμματέα του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, Ισμέτ Μπουγιούκαταμάν.  O Μπουγιούκαταμάν εξαπέλυσε μία άνευ προηγουμένου επίθεση κατά του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, προειδοποιώντας τους Έλληνες για νέα Μικρασιατική Καταστροφή.

Η  ανακοίνωση του τούρκου εθνικιστή αποτελεί, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, απάντηση στις δηλώσεις του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη σχετικά με τη γενοκτονία των Ποντίων στις 19 Μαΐου.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως η ανακοίνωση του γραφικού τούρκου εθνικιστή ερχεται την στιγμή που έχουμε ένα αέναο διπλωματικό χαρτοπόλεμο  εδώ και λίγες ημέρες ανάμεσα σε Ελλάδα και η Τουρκία


Διαβάστε σχετικά άρθρα κάνοντας ΚΛΙΚ στους πιο κάτω συνδέσμους

Με το σύνηθες απύθμενο Τουρκικό ΘΡΑΣΟΣ συνεχίζεται ο χαρτοπόλεμος Ελλάδας – Τουρκίας

“Πληρωμένη” απάντηση από το Ελληνικό ΥΠ.ΕΞ στις ανακοινώσεις των τούρκων


O Μπουγιούκαταμάν ανέφερε :

«Η συμβουλή μας προς το ελληνικό κράτος είναι να δέσει ένα λουρί στα εγγόνια εκείνων που διέπραξαν ελαφρά τη καρδία τις σφαγές ενάντια στο τουρκικό έθνος μεταξύ του 1919 και 1922. Διαφορετικά, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι το τουρκικό έθνος εξακολουθεί να διαθέτει συνεχιστές του Ατατούρκ κι ότι αυτή τη φορά μπορεί να χρειαστεί να κολυμπήσουν μέχρι τη Σικελία».

Και το ανθελληνικό παραλήρημα του γραφικού τούρκου εθνικιστή γράφει:

«Ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών της Ελλάδας, Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης, και αυτοί οι αγνώμονες που έκαψαν την τουρκική σημαία επιτέθηκαν στον Ατατούρκ και το τουρκικό έθνος με το όνειρο για ένα ‘Κράτος του Πόντου’ κι αυτή η κωμωδία έχει μετατραπεί σε απύθμενο μίσος. Αλλά να μην έχει κανείς αμφιβολία: Θα μετατρέψουμε τα όνειρά τους σε εφιάλτη. Οι πρόγονοι των σημερινών Ελλήνων είναι από εκείνους που γνωρίζουν καλά τις ανθρώπινες αρετές του τουρκικού έθνους και πως έζησαν ελεύθερα για αιώνες κάτω από την τουρκική κυριαρχία. Δεν έχει αιμορραγήσει ούτε μία μύτη ελληνική, εκτός από των εισβολέων Ελλήνων στρατιωτών, τους οποίους ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ στραγγάλισε στους άγιους τόπους της πατρίδας».

Πηγή: – Sigmalive –

Bu Yannis Iosifidis

You may also like

Leave a Comment