Home International Ανταλλαγή πυρών στα Κορεάτικα σύνορα – Δηλώσεις Πομπέο

Ανταλλαγή πυρών στα Κορεάτικα σύνορα – Δηλώσεις Πομπέο

by Alexandros Ammohostianos
315 views

Στρατιώτες της Βόρειας και Νότιας Κορέας αντάλλαξαν χθες Σάββατο πυρά γύρω από ένα αγροτικό φυλάκιο της Αποστρατικοποιημένης Ζώνης (DMZ), κλιμακώνοντας την ένταση, μία ημέρα μετά την κίνηση των κρατικών ΜΜΕ της Βόρειας Κορέας να παρουσιάσουν τον Κιμ να πραγματοποιεί επίσκεψη σε μία βιομηχανία. Από την πλευρά της, η Νότια Κορέα ανταπέδωσε τα πυρά χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί.

H DMZ με πράσινο χρώμα

Σε συνέντευξή του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC, ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, αναφερόμενος στο προαναφερθέν επεισόδιο είπε ότι:

«τα πυρά των στρατιωτών της Βόρειας Κορέας κατά μήκος της συνοριακής γραμμής με τη Νότια Κορέα ήταν πιθανόν από λάθος»

  • Σχετικά με την υγεία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν ο Αμερικανός υπουργός των Εξωτερικών Μάικ Πομπέο δήλωσε τον προβληματισμό της κυβέρνησης των ΗΠΑ.
  • Σχετικά με την Κίνα και τον COVID 19, στην ίδια συνέντευξή του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC, o υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, διαβεβαίωσε ότι υπάρχει «σημαντικός αριθμός αποδείξεων πως ο νέος κορωνοϊός προέρχεται από εργαστήριο στην κινεζική πόλη Ουχάν, το επίκεντρο της πανδημίας της νόσου Covid-19. »

Κάντε κλικ ΕΔΏ για να διαβάσετε το άρθρο με θέμα “Πομπέο: Αποδείξεις ότι ο COVID 19 προήλθε από εργαστήριο στην Ουχάν.

ΠΗΓΕΣ: ABC News – Reuters – Sigmalive – NY FAMA

By Alex Ammohostianos

You may also like

1 comment

Πομπέο: Αποδείξεις ότι ο COVID 19 προήλθε από εργαστήριο στην Ουχάν – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – Made in New York – May 3, 2020 - 21:50

[…] Ανταλλαγή πυρών στα Κορεάτικα σύνορα – Δηλώσεις Πομ… […]

Reply

Leave a Comment