Home Greece Κυριάκος Μητσοτάκης – “Δεν είμαι τακτικιστής… θα τιμήσω την εντολή που πήρα”

Κυριάκος Μητσοτάκης – “Δεν είμαι τακτικιστής… θα τιμήσω την εντολή που πήρα”

by Alexandros Ammohostianos
356 views

Σε συνέντευξή που παραχώρησε σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό Star, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε σε όλα τα ανοιχτά ζητήματα μιλώντας για την πανδημία (Βλέπε σχετικό άρθρο κάνοντας Κλικ ΕΔΏ), τον Έβρο (σχετικό άρθρο ΕΔΏ), την οικονομία (σχετικό άρθρο ΕΔΏ), την αντιπολίτευση, τις εκλογές και τον ανασχηματισμό.

Εστιάζοντας στο ζήτημα των πρόωρων εκλογών, αλλά και του ανασχηματισμού, ο κυρίως Μητσοτάκης ήταν σαφής ξεκαθαρίζοντας με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, πως δεν προτίθεται να προκηρύξει πρόωρες εκλογές, αλλά ούτε και να προβεί σε ανασχηματισμό, χαρακτηρίζοντας παράλληλα ανεύθυνη αυτή τη συζήτηση τώρα.

Δεν είμαι τακτικιστής… θα τιμήσω την εντολή που πήρα.

Eίμαστε πολύ πιο ισχυροί πολιτικά από τον περασμένο Ιούλιο

Κυριάκος Μητσοτάκης

“Ούτε ανασχηματισμό ούτε εκλογές” είπε ο κ.Μητσοτάκης απαντώντας σε σχετική ερώτημα, και αναρωτήθηκε:

“Εκλογές γιατί και για ποιο λόγο; Δεν είναι το ζητούμενο να κάψουμε την απλή αναλογική, αλλά η επιτυχία του έργου μας. Η κοινωνία μας περιβάλλει με εμπιστοσύνη. Δεν είμαι τακτικιστής, και θα τιμήσω την εντολή που πήρα από το λαό. Έχουμε 158 βουλευτές, μεγάλη αποδοχή στην κοινωνία, και είμαστε πολύ πιο ισχυροί πολιτικά από τον περασμένο Ιούλιο. Είναι τελείως ανεύθυνη αυτή η συζήτηση”.

Στο 20.20′ του  VIDEO η συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Για τον ανασχηματισμό είπε ότι κάποια στιγμή στο απώτερο μέλλον θα γίνει, αλλά “δεν είναι του παρόντος” και πως “η κυβέρνηση βρήκε τον βηματισμό της… Eίπε υπάρχει η λογική ότι τα κυβερνητικά στελέχη πρέπει να έχουν το χρόνο να δείξουν τι αξίζουν… Θα εξαντλήσω το πολιτικό μου κεφάλαιο και όταν φτάσω στο τέλος της τετραετίας θα κριθώ. Οι δημοσκοπήσεις είναι η φωτογραφία της στιγμής”.

Πηγές  – Star – ΑΠΕ-ΜΠΕ –

By Alex Ammohostianos

You may also like

2 comments

Leave a Comment