Home Greece Ο Χρυσοχοΐδης στον Έβρο: Ο Φράχτης συνεχίζεται κανονικά – Διαρκής επαγρύπνηση αλλά και ψυχραιμία

Ο Χρυσοχοΐδης στον Έβρο: Ο Φράχτης συνεχίζεται κανονικά – Διαρκής επαγρύπνηση αλλά και ψυχραιμία

by Alexandros Ammohostianos
251 views

Μετά τις νέες απειλές της Τουρκίας για την επαναπροώθηση μεταναστών στην Ελλάδα μέσω του Έβρου, και μετά τις χθεσινές εξελίξεις με την απόφαση για ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων στα σύνορα με εκατοντάδες αστυνομικούς να μετακινούνται εκεί από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, σήμερα είχαμε την επίσκεψη και επιθεώρηση των έργων κατασκευής του φράχτη στο Έβρο από τον Έλληνα Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδης.

O Έλληνας Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έστειλε  μήνυμα μη εφησυχασμού αλλά και αποφασιστικότητας της ελληνικής κυβέρνησης για την υλοποίηση του σχεδίου επέκτασης του φράχτη του Έβρου.

Σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον Έβρο, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι “χρειάζεται διαρκής επαγρύπνηση αλλά και ψυχραιμία, προκειμένου να υλοποιηθεί το κυβερνητικό σχέδιο για την επέκταση του φράχτη του Έβρου.”

O κ. Χρυσοχοΐδης, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους έγιναν οι μεταφορές αστυνομικών στην περιοχή σημείωσε

«Δεν συμβαίνει τίποτα το έκτακτο, τίποτε το οποίο πρέπει να μας ανησυχεί. Ένα πράγμα μας “ανησυχεί” διαρκώς: η ασφάλεια μας. Για τον λόγο αυτό ήδη επαναφέρουμε στον Έβρο, μετά την διακοπή που έγινε λόγω της πανδημίας, τους αστυνομικούς που ήταν και πριν»,

By Alex Ammohostianos

You may also like

Leave a Comment